Ingredients :
Massa per pastís de pasta fullada rectangular
5 pomes verds
1 poma vermella
Canyella en pols c / n
Edulcorant granulat 4 cdas ( stevia )
Mantega Light
2 cdas
Sucre impalpable per decorar c / n
Llimona ( suc )
1/4 de got
Oli vegetal en aerosol c / n
Preparació :
1. Peleu les pomes, tallar-les en làmines ben finetes. Agregar unes gotes de llimona perquè no s'oxidin.
2. Col · locar en una paella la mantega light i 2cdas l'edulcorant granulat, i les pomes filetejades . Mantenir a foc baix fins que les pomes s'estovin una mica, escampar-hi la canyella mòlta. Retirar del foc i esperar que es posin a temperatura ambient, ( per no estovar la massa ).
3. Posar la massa de pasta fullada sobre un paper film transparent estès. Distribuir el farciment fred sobre de la massa, i enrotllar amb l'ajuda del film, la idea és que quedi ben tancat i de forma harmònica. Pinti la massa amb un ou batut. Enfornar fins que estigui daurat. ( Aprox. 35 minuts ). Treure del forn.
4. Si ho desitja, empolvorar una mica de sucre impalpable i canyella.
Acompanyar d'un Te.